Deletedmom434 Smyyn bir bebek hemşiresi olarak yorum yapayım zararlı ve Allah korusun ölüme bile sebep olabiliyor.. çünkü tuzlama sıvı kaybına neden oluyor bu da beyin kanamasını tetikliyor
GamzeCan Smyyn bana yapmış babaannem kıpkırmızı olmusum daha yeni doğmus bebeğin eti nolcak ki yanmış bütün heryerim , ama gel gelelim ki terden ölsem bile kokmam ama bence yazık..
Smyyn Eskilere laf anlatılmıyor ki, koyup hemen yıkayacakmış ve bunu 15 günlükken falan yapacakmış🤷♀️
Deletedmom434 Smyyn karşı çıkın yada doktorunuzla anlaşın doktorunuzdan zararını duyunca belki vazgeçer
Smyyn Kendi çocuuğu gibi davranıyor daha doğmadan Allah yardımcım olsun çocuğumu yemese bari ondan korkuyorum 🤷♀️
Hafizeipek Smyyn bebeğin cildi zaten hassas üstüne bı de tuzlamak dehidrasyona kadar gider kaynanan kendini tuzlasin 😆
Aysenurozbay Smyyn canm ben 40 ı cıkasıya kadar banyo yaptırdıgım suyunun icine tuz koydum ve bisey olmadı
Serfinazhivda Bebek tuzlama sağlığa zararlı benim öğrencim zihinsel engelliydi ve bebekken ailesinin onu tuzlaması beyin e zarar vermiş eli yüzü düzgün ama % 50 zihinsel engelli bınun tek sebebi ailesi... ikinci bir örnek kayın validemin komşusu yapmış yine tuzlama ve bebeğin böbrekleri zarar görmüş. Kısacası sırf ter kokmasın diye bebeğin hayatını tehlikeye atmak ne kadar doğru.
Yeniievli benim kaynanamda doğunca tuzlayacagını söyledi.yok dedim izin vermiyorum dedim tamam şeker atarız o zaman demesin mi😂 illa bişey yapacak.gözüne de limon sıkacakmış sarımsaklı sürme çekecekmiş.izin verMem dedim Ben bi anda yaparım görmezsin bile dedi .s
nilly Yeniievli göze limon da çok tehlikeli. Gözün en dış tabakasını asit ile inceltiyo. Böylece parlak görünüyo göz. Ama kötü sonuçlanabilir. Bi de ileride göz bozukluğu olduğunda numarası ilerlese falan ameliyat olamaz göz dağılabilir lazerden falan.
Selim_Alparslan Yeniievli AA göze limon sıkmayı biliyorum anneannem bana sıkmış küçükken şimdi gerçekten farkı var gözlerim mavi , ve canlılık parlaklık var içinde tabi şimdi kendi bebeğime yapar mıyım hayır korkarım bir şey olur diye