AdaKaranfili Lyamayy sizə cinsiyyet hesablanması deyim.cox adamda düz çıxır.. yaşınızın üzərinə hamile qaldığınız ayı gəlin.ve 9 rəqəmini çıxın. Cüt sayı qalsa qız.tek sayı oglandi
_mmmmellek Lyamayy mən Çin təqvimi ilə hesabladım doğru çıxmışdı əslində niyə onla etmirsiz ki? Birde bıçaq qayçı varrr oda çox düzdüüü çevremde neçə.nəfərrdə düz çxb 😂
gunelfirat Zeynepbebek23 oğlandı🤧🤧🤧bizimki day vura bilmir özü fırlanır eləbil ki balıq sıyırır dərimi🥹🥹🥹 Sağ salamat qucağımıza alaq inşAllah hamımız💙💙💙💙💙
Vusaleeee Konul88 Salam mendede 26.di iki gündü uşaq hərəkəti zeyifliyibb sizdə necedi vəziyyət biraz narahatam
Konul88 Vusaleeee evvel sadece balaca tepikler kimi idi indi ele bil firlanir conur ama tepikler azalib yeginki yeri daralir
gunelfirat Vusaleeee uşaq böyüdükcə hərəkətləri təpikdən çox sürünmək kimi olur ama o ərəfələrdə məndə bir neçə gün heç hiss eləməmişdim həkimə gedəndə dedi yaxşıdı vəziyyəti yenə də heç hiss eləmədiyiniz zaman mütləq həkimə gedin
Onurs_mommy Xaliq Salam eyni hefte ve gun🥰 Men de 24+3 hefteliy hamileyem mene de martin 31i deyibler🤲🏻
Lyamayy AdaKaranfili Salam can hamilə qaldığım yaşı ? Mən 14.10.2022 son menst. Tarixim idi 03.11.2022 də 23 yaşım oldu indi hqnsı ilə hesab edm
Emine_13 AdaKaranfili anlayamadm mən də.. Zəhmət olmasa aydın başa salın məndə sınayım.. Sabah gedecm hekimə inşallah ama cinsiyət partisi olacağ deyə özümə də sürpriz olacağ😂