Zeynepbebek23 Ay bacılar məndə özəldə istəyirəm ama çox bahadı orada nə edim bilmirəm biz tərəflərədə can əmanət etmək olmur tovuzu dedilər ki yaxşıdı ama mən özəldə istəyirəm😢
Turana4 Zeynepbebek23 bahadı deyəndə canım həkimin girişinə mən 40manat verirəm 2həftə ərzində pulsuzdu . Yəni getsən müayinəyə.biraz testlərdə falan qiymət fərqi olur birdə doğuşda Allah köməy olsun
Zeynepbebek23 Turana4 Yaşadığım rayonda həkimim var ama o doğuzdurmur özü Gəncədə istanbulda işləyir.Gərəy başqa həkimlə danışam o doğuzdura😮💨🤦🏻♀️Bircə doğub qurtarsaydım rahatlanardım😅😅
Turana4 Zeynepbebek23 hə istanbul lap bahadı beynəlxalqdan . Mən ilk hamiləliy üçün verilən testlərdə beynəlxalqda 190mnaat idi getdim istanbulda eynisini soruşdum 310manat dedilər
Qemer Ayse_92_ ağzim aci olmaq keçib ilk 3ayda çox olurdu ondada çox tez tez disimi yuyurdum, naneli kanfetler yeyirdim mecbuurrr. Ama indi ürekbulanma qauyarma mende de arada 1-2gün olmur sora reski olur. Hele medem de ağrayir o qeder pis keçiriremki((((
Ayse_92_ ne Ürek bulantı nede ağzımdaki acı dad dişlerimde yuyuram kecmir boğazdan gelir o dad hekim sarı kız deyib onla biraz yola verirem Qemer
Zeynepbebek23 Ayse_92_ mənimdə indi olur. Ağzımda acı dad olur mədəm yuxarı gəlir elə bil uşaq basır.Sarı kız içirdim sonra tərgitdim😅
Qemer Ayse_92_ insallah sağ salamat bitirerik he disleri yuyanda keçmir ama az da olsa rahatlayir adam heç sarikiz da içe bilmirdim medem qeeibe olurdu( ele isdeiremki ürekbulanmama bir çarə tapim(((