Sudedemirer 26+3 te girdim şuan 28+4 4 kere girdim sancım oldugu için .Erken dogum olabilirmiş o yüzden şuan 2 haftada bir kontrole gidiyorum sancım çoğalınca acile gidiyorum
ZahideKadem Hhavvaa 32.haftamda gittim iki hafta sonra gel dedi nst başlıcaz dedi 34 de giricem nasıp olursa
Babyy07 Cagla1750 kasilmalarim icin magnezyum verdi fazla ayakta kalma dedi, fazla ayakta kalorsam gene sertlesiyo karnım ama oturup dinlendimmi geçiyor.
Senem11 Hhavvaa 32 de girdim 2 hafta da bir çağırıyor doktorum artık her geldiğinde girceksin dedi rutin kontrol
tolbetulll Hhavvaa 36+4 de girdim , sancı ağrı vs yoksa bence 37 den sonrası en mantıklısı . Diğer şekilde hiçbir ağrı yokken daha erken çağıran doktorları anlamıyorum
Merveunal13 icegul benimde 30 da yatışımk verdi iğne serum sonra çıktım her hafta giriyorum şj an 32 yim ve bugün şu anda hafif sancılarım var niye bilmiyorum
Melifarslan Hhavvaa ben bugun 29+0 oldum kontrolum vardı bebek 30 haftalık gozukuyordu yani bir hafta ileri duruyordu ölçülere göre nat aldı dr temiz cıktı sorun yok dedi ama önden gitmesi korkuyuyor beni şeker de var 😒😞
MinikBrokoli Melifarslan bir iki hafta önde olması normal de , daha fazla olması sıkıntı diye biliyorum, çünkü bizde öndeyiz bir hafta