ElifAkyol Dilaraka Üzülme bende hayatım boyunca 50 nin üstüne çıkmadım hep zayıftım 45 kiloyla hamile kaldım 33+2 haftalık hamileyim 63 kilo olmuşum
Elifkrgz 22+6yım 50 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kilo oldum Şuan yorumlara bakınca çok kilo almış gibi hissediyorum 😂
zeynepaylaipek Dilaraka 60 ile hamile kaldım şimdi 70 kg oldum. 32+3 olduk. 20 li haftalarda aldım bu kiloyu iştah oluyor o zamanlar. Şuan o kadar yiyemiyorum midem almıyor
Zelis97 Dilaraka ilk 3 hiç bişey yiyemedim canım bulantı ve kusmam çok yoğundu. Daha sonrasında akşam saat 9dan sonra yemek yemeyi bırakıp süt ve meyve yemeğe adapte ettim kendimi. Umarım hep böyle devam eder sonrasında açılmaz iştahım
Prensesbii15 Dilaraka bizde 32+5 haftaligiz 48 ile hamile kaldım en son 3 hafta önce tartilmiatim 61.5 kilo olmuşum hiç bu rakamlqri görmemiştim hayatım boyunca yarın Dr kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuşum Allah’tan metabolizma hızlı ki hemen kilo verebiliyorum.toplamda 13 kilo almışım 🤦🏼♀️😏
Bade0022 Dilaraka bende öyleyim canım çok dikkat etsemde alıyorum ilk 3 ay hiç almadım şimdi su içsem kilo yapıyor resmen
Minnosaannee Dilaraka ilk hamileliğime 43 ile başladım 69 la doğuma girdim sonrasında 60la devam ettim .(bebeğim 9 aylıkken emzirirken hamile kaldım ) İkinci 60 la başladım yine 69 la doğuma girdim doğumdan sonra aldım verdim bir ara 54 lere kadar düştüm . İki yaşında yavrumu sütten kesince kilo aldım ve hep 70 el devam ettim . 5.5 sene sonra üçüncü çocuğuma hamile kaldım 70 ile başlayan serüvenim 79 la bitti şimdi bebeğim 16 aylık ve ben 65-68 arası gidip geliyorum g😜
nbhnp 50,7 ile hamile kaldım 8+6 yım bugün, sabah tartıldım tam 3kg almışım beslenme düzenimde de acayip bir değişiklik yok, sadece ekstra çikolata isteğim var 😂 biraz hızlı mı kilo alıyorum acaba :(
Halimee1634 59ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum 37+0 dayız.doguma kadar daha ne kadar alırım bakalım Allah’tan kilom belli değil disardan sadece karnım hafif var o kadar kilo nereye gitti bilmiyorum n😂
Mystery76 Dilaraka canım seninkide kilo mu hayatım boyunca hep zayıf bir kadındım. 47 kilo ile hamile kaldım şimdi 29. Haftaya gircem 61 kilo olmuşum 😑 belki bazıları için 61 kilo çok değildir ama hayatım boyunca 50 kilo bile olmayan ben için çok fazla topaç gibi yuvarlaniyorum 😁
Esracablogm Denissee 2. Aydan itibaren kusma ve bulantı devam ediyor bu süreçte de yemek yeme alışkanlığım azaldı kan şekerimi düşürmeyecek derecede yemek yiyebiliyorum ancak
Mello29 Dilaraka 27.haftaya geldim 54 ile basladim 61 deyim ben de hic görmedim bu kiloları ama saglikli besleniyorum demek ki vücut yapım böyleymis almam gerekiyormus diyorum dogurunca veririm