Cicek1 8 Aralıkta bebeğin gelişimi olmadığından 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım acaba aranızda kürtaj olanlar ne kadar süre sonra hamile kaldınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Ciciannecik Ben hiç adet görmeden hamile olduğumu öğrendim canım . Korunuyorduk ama nasip işte . Çok şükür şuan 19 haftalığız herşey yolunda 🌸
Cicek1 Ciciannecik rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dua et hamilelerin duası kabul olur bize❤️
Haticekhrm Ciciannecik canım ya bende öyle oldugumdan şüpheleniyorum inşallah sağ sağlım olur benimde Allah isteyen herkese versin
Cicek1 Pemberuya sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım darısı başıma inşallah umut oldunuz bana
Cicek1 Mhande rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım benim çokkk teşekkür ederim güzel duan için❤️
Pemberuya Cicek1 1 kez olduysa yine olur Emin’im canm😊 zor süreç ben seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ilerisi için odaklanmalısınız🌸 inanıyorum tez vakitte yine olacak🐣
Cicek1 Pemberuya martta 1 kez kimyasal gebelik oldu o kendiliğinden kese gözükmeden düştü canım tekrar ekimde hamile kaldım oda gelişim olmadıgından kalbi durduğu için kürtaj oldım canım
Pemberuya Cicek1 benimde 2. Hamileliğim Şuan riskim kanamam var canm insan korkuyor üzülüyor ama işte her şey Allahtan imtihan diyorum canm napıcaksın 🥺
arirangg Cicek1 Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 10. Haftada kürtaj oldum. 1 adet sonrasında şu an 9 haftalık hamileyim. İnşallah en kısa sürede dağlıklı bir gebelik nasip olur
Cicek1 arirangg çok teşekkür ederim canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua edin banada canım🙏
AdaKaranfili Cicek1 canim o bebegimi gelişimi durduğu için kaybettim.iki sene onceydi.suan 10 aylık kızım var. Təkrar ikinci bebeğe hamileyim çok şükür yolunda hersey.insallah bunu sağlıcakla kucagima alırım.size de nasip olsun en kısa zamanda