Umranoguzyazar ben beklemeğim için sürpriz yapamadım ama yapmayı çok istiyordum. Ben çocuk henüz düşünmüyordum eşim ise deli gibi istiyordu. İstemememin sebebi evlendim ilk 6 ay hep koşturma içerisinde geçti kayınvalidem vefat etti toparlanalım derken kaynım evlenmek istedi hemen nişan düğün yaptık ve kayınbabam evlenmek istedi onun peşinde koştuk tam nefes alayım dicektim ki kayınbabamlarda aşırı yorgunluk uyku isteği wardı o günde çok hastaydım. Doktora gittik giderken eşimin halası sende hamilelik belirtisi war test yaptır ilacı kullanırsan yazık olur dedi. Bende aldım test yaptım negatifti. Eşime yok dedim o da nasıl anlaşılıyo diye sorduğunda şurda ikinci çizgi olcak dicektim ki hafif bir çizgi wardı. Eşimde bende inanamadık. Doktora gittik ultrasonla baktı kan istedi evet hamile dedi. Kağıt dolduruyodu o sıra kimliğimi istemişti kimliğimi değiştirmediğim için bekar gözüküyodum. Bekar kısmını görmüş galiba. Eşim bidaha sordu yani hocam eminsiniz kesin war bebek öyle mi dedi doktor da senin yediğin halt bana mı soruyosun oğlum dedi güldü. Eşim yazık anlamadı heyecandan o da güldü yoksa sıkıntı çıkarırdı 🤣🤣