Fundaaa Selam kızlar yeni katıldım aranıza ben dört haftalık hamileyim kese görünüyor fakat içi görünmedi doktor normal dedi ama tedirgin oldum haliyle sizin bu konu da bilginiz var mı normalmidir ?
burcuali38 Fundaaa bende öğrendiğim de 5 haftalıktı gittiğimde sadece kese vardı bebek yoktu 2 hafta sonra bebeğide kalp atışınıda dinlemiştik çok şükür 🙏 seninkide öyledir hemen görünmemesi normaldir bence birkaç hafta daha bekle
Heyecanlianne Fundaaa Merhaba Eğer gittiğiniz bir devlet hastahanesi ise bu cevabı almanıza İnan’ın şaşırmadım Hayatımın sokunu yaşattılar bana yaptığı açıklama da bizim ultrason cihazı eski ondan görememiş olabilirim 😬😬 Eğer varsa imkanını özel bir yerde baktırın anında cikiyor bebek de kesede Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin 😍
deletedmom11 Fundaaa daha yeni döllenme aşamasında bebek nokta kadar bişiydir ondan görünmüyodur iki üç hafta bekLe bemce bende 8. Haftada gittim net görünüyo
Minaacit 5 haftaliktan sonra anca görünür ama yine bebek görünmez. Genelde bu haftalarda vajinal usg yapılıyor. 6. Haftadan sonra bebek görülür kalp atışı da görünür ama her ama herzaman değil en gec 9 haftaliga kadar belli olmayabiliyor kalp atisi.
Fundaaa Heyecanlianne bana da ultrason eski dediler hayret ya yani görünmesi gerek dimi aslında bu hafta da
Heyecanlianne Fundaaa Aynen öyle sakin sıkma canını bende 4 haftada net gördüm ben şimdi 9+1 deyim kocaman oldu aradaki fark çok büyük ☺☺☺