Minikmucize13 28 Ekim son regl tarihim. 6 gün önce beta hcg 2300-progesteron 23 dü. Bugün muayeneye gittim kese gözükmedi. Ne olabilir boş veya dış gebelikte değerler bu kadar yükseliyor mu
Kubrabol0 Minikmucize13 canım benim ilk 8 hafta hiç gozukmedi kese kalp atışlarını bile anca vajinal ultrason ile duyabilmistik sıkma canını Allahin izniyle bir sey olmaz
CeydaST dış gebelikte 2 günde 1 verilen testte daha az yükselme oluyor diye biliyorum. boş gebelikte kese görülür içi boştur diye biliyorum. 6 gün önce 2300 ise görülmesi gerekirdi diye düşünüyorum doktorunuz ne dedi?
melikeyldz_05 Minikmucize13 İçini ferah tut canım Herkes bir olmuyor bende keseyi gördüm ama küçüktü bebek ve kalp atışı için cumartesi gideceğim Dua et Allah büyüktür Dualarım Seninle 🤲
Minikmucize13 melikeyldz_05 çok teşekkürler vajinalden gözüktü ama 4-5 hafta arası adet tarihimle tutmuyor. Düşük tehliken var dedi ilaç iğne verdi
Minikmucize13 Kubrabol0 çok teşekkürler vajinalden gözüktü ama 4-5 hafta arası adet tarihimle tutmuyor. Düşük tehliken var dedi ilaç iğne verdi
Rwerdst Minikmucize13 aynı durumu bende yaşamıştım. Adet tarihiyle uyuşmaması normal geç döllenme vardır. Normalde 5+6 haftadayken ben 4+5teymişim geç döllenme vardı. Kese gözüktü hafif belirdi ultrasonda o yüzden vajinal baktı. Vajinal de gözüktü. Bizim kesemiz başta biraz büyümedi gelişmedi kahverengi akıntı oldu hafifi kanama oldu bu yüzden bana da düşük tehlikesi dediler ve ilaç iğne uyguladılar. Ama bunun adet tarihinle uymaması düşük tehlikesi demek değil.
Minikmucize13 Rwerdst düşük tehlikesi demesinin sebebi vajinal ultrasonda kese etrafında hafif kanama var dedi. İğne verdi günlük ve haftalık