Evremmmerve Kızlar doğum konusunda ne düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mi? Ben çok kararsızım ilk doğumum olacak
Dlnalpr Evremmmerve benimde ilk bebeğim bende normal doğum istiyorum ya.nasip kısmet allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Ebruliya Evremmmerve iki tane normal doğum yaptım. Şuan 37+3 haftalık hamileyim. Rabbim inşallah yine normal doğum nasip eder. Tabi önce sağlık nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun inşallah
RabiaMirze Evremmmerve ilk gebeligim 36. Haftam normal düşünüyorum inşallah ne yaşayacağımı bilmediğim için sanırım bi deli cesareti geliyor ama inşallah umduğumuz gibi olurda normal yollarla bebeklerimizi kucagımıza alırız 🙏🏻
SutlacimiYedimmiBen Evremmmerve ilk hamileligimde normal istiyordum oylede oldu ikinciside normal odu yine olsa yine normal yapardim en sağlıklısı en dinc olani ve en mucizevi dogum normal doğum 💪🏻
Hilalprlk Evremmmerve benimde ilk doğumum olucak biraz araştırdım normal istiyorum ama endişelerimde oluyo 😂
Anonymousmom Evremmmerve 38 haftalığım en başından beri normal istedim . Bi aksilik de olmadı inşallah rabbim nasip ederse normal yaparım