Selenayy21 Merhaba kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah 😊 nasıl gecıyor hamılelık cınsıyet ler bellımı yoks benım ki gibi ayaklarıyla kapatan varmı 😁
Bilgeklc Selenayy21 çok güzel geçiyodu gribi atlattım şükür şimdi sadexe öksürük var buda olmassa süper biz dün öğrendik bi oğlumuz olacak inşallah
Sibellaa Selenayy21 benimki maşallah 2 seferdir göstermiyo bu hafta bi daha gidicem ama kordonla falan bi şekilde kapatıyo😂 inatcı olcak galiba en azından bu huyu bana benzicek 😂
Varol Selenayy21 iyi gidiyo bazen karnimin sol tarafında ağrı oluyo onun dışında doktor kemik yapısına göre erkeğe benzetti
FatmaEren Merhaba tatlım biraz kasik agrisi dişinda çok şükür bi sıkıntımız yok 🙏4 gün öncesine kadar bizimde bacaklarıyla kapatıyordu özele gittim 1 paket çikolata yiyip birde vişne suyu içince oğlum olacağını ogrendik😍😍💜💜
Selenayy21 FatmaEren ya ne guzel Rabbım hayırla huzurla sağlıkla kucagına alsin ♥️ ama ve im ki goster medı bana ne ya 😂. Cıkolata yedım cok harakrtlı ama tık yok bu sefer vüşne suyu içicem bir umut 🙏 🤗 😂😂😂
Kadriyeeee Biz 12. Haftada öğrendik oğlumuz olacak inşallah 😍 kuyruk sokumu ağrılarından şikayetçi olan var mı benim gibi 🙈🤦🏼♀️
Selenayy21 Kadriyeeee var ben de o sıkıntı var yaa ağrısı şüddetlü oluyor ansızın geliyor benım ki garip tek ben mi oyleyum acaba ne guzel ogrendınız darısı bana ♥️🤗
Selin_genis Gulay01 hem nası kaç gündür kalbimede vuruyo benim ama doktorum olur dedi içim biraz rahatladı
FatmaEren Selenayy21 😁😁tatlım yarim saat önce çikolata ye ve gittiğin de vişne suyu iç içeri girene kadar anca etkisi olur heralde inşallah öğrenirsin 😍🙏
Bilgeklc Selenayy21 evet martta ve nisanda doğum yapacaklar hep erkek duyuyorum bende çok nadir kız olan var
Ysmn23 Selenayy21 cümlemizin canım cümlemizin sağ salim...bu arada vajinal akıntınız devam ediyo mu afedersiniz benim devam ediyo hafif
Mvisss9 Ben 12. Haftada öğrendim cinsiyeti bugünde tekrar kontrol için gittim cinsiyet partisi falan yapacak oluyoruz bir kez daha baktıralım dedik büyümüş artık pipi gösterdi direk😂