Meloo14- Kiwi markasının elektrikli olanı var onu mu almalıyım yoksa lansinoh manuel olanı var hangisini almalıyım sizce ikisi arasında kararsız kaldım😌
Mavimsi_ Meloo14- ben de kiwinin aldım yorumları gayet iyiydi sonuçta uzun süreli bi kullanım olmayacak bence idareten de olsa manuelden iyidir diye düşünüyorum☺️
Melikeeeyk Meloo14- ben lansinoh elektrikli kullanıyorum memnunum baya. Doğum yapalı 5 ay oluyor masaj özellikli 🙃
Melodii13 Valla kiwi kullanıyorum ama çok acıtıyor manuel içinde zor dıyolr bnce baby plus n var e bebekte onun yorumları çok iyi az daha para koyup kivi yerine onu alın bence hemde çift pompalı
Meloo14- Civcivannesi-38 bende onu istedim ama acıtıyormus hangisini aldınız acaba link veya resim atma şansınız var mı 🌸
Meloo14- Mavimsi_ siz de daha kullanmadiniz galiba bende bugün alicam da bir sorup değerlendirme yapıp alayım dedim haha🤭🤭🤭
Mavimsi_ Meloo14- evet henüz doğuma var sadece uygun ve kendi arkadaşımdan duyduğum kadarıyla gayet iyiymiş 😅
Meloo14- Melikeeeyk en çok korkum göğüs yarası ve sağmada acı olması ama anladığım kadarıyla acısı yok aklımda teşekkür ederim🙏
Melikeeeyk Meloo14- göğüs ucı çatlağında her makinede acıyor bence. Ama masajlı olması ve çok hafif ayarının da olması avantajlı. Bir de çatladığı zaman lansinoh krem sürüp kapatıyorum 2 saatte iyileşiyor gerçekten