Gercekgulbahar Üçlü tarama testi devlet hastanesinde yapılıyormu acaba test icinmi gidilmeli öncesinde muyane şartmı
Kbetul Gercekgulbahar normal muayene olmak için git doktora söyle yapıyorlar ben özelde de muayne oluyorum devlette de iki tarafta aynı şeyi söylüyor genelde içim rahat oluyor. Tüm tarama testlerimi devlette yaptırdım özeldeki doktoruma gösterdim ki doktorum da bunu önerdi devlette yaptır ben bakarım özelde boşuna para verme dedi
Kayaozge Gercekgulbahar Yapılıyor bende devlet hastanesinde yaptırdım. Doktorun genel muayene yapıyor daha sonra senden kan istiyor o kadar
Meltems53 Gercekgulbahar doktorunuz mu istedi üçlü tarama testini yoksa siz mi yaptırıyorsunuz? Benim ikili sonuçlarım güzel geldi doktor üçlü hakkında birşey söylemedi 17.haftama girmek üzereyim.
Gercekgulbahar Kbetul bende hem özelde hem devlette kontrollerimi yaptıriyorum ikili tarama testine özelde 1400 lira para verdim bu testide devlette yaptırmak istiyorum
Kayaozge Gercekgulbahar Tabi tabi yapıyorlar bende özele para vermek istemediğim için devlette yaptırdım. Özeller almış başını gidiyor çünkü
Gercekgulbahar Meltems53 14 haftalık hamileyim ikiliyi istedi muhtemelen üçüncüyü de isteyecek o yüzden öden bilgi almak istedim
Aysu35 Merhaba normal doktor muayenesine gıdınce yaptrsak ıstedıgınızı soyleyın yonlendırıyor zaten ben sadece 2lı testı yaptırdım yarında detaylıyı yaptrcam