tubiii11 Kızlar 9+2 haftalık hamileyim geçen haftalarda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç kullandım ama geçmemiş şimdi tekrardan kullanacağım, sizin de başınıza böyle birşey geldi mi ? Enfeksiyon neden oluyordur acaba bilgisi olan var mı?
Prenses34_annesi tubiii11 aynı ilacı Ben de kullandım sanırım suya koyup karıştırdığınız bir sıvıyla benim geçti Allah’a şükürler olsun Ben o ilacı kullandıktan sonra düzenli olarak her lavabodan sonra travazol krem sürüyordum ondan sonra zaten günlük ped kullanıyorum iç çamaşırlarıma çok dikkat ediyorum özellikle pamuklu giyin canım ve ütüle genelde öyle diyorlar çünkü yani geçerse şans eseri geçer böyle geçmezse kaşıntıya da dönüştürür mantara da dönüştürür diyenler de var dikkat et bol bol su iç özellikle bol bol su iç ki o enfeksiyonu vücut yoluyla dışarı atabilesin bana çok iyi geldi bak o toz ilaç 🥰
Eceninanne tubiii11 bende kullandım hiç ise yaramadi . İlk gebeligimde 2. Aydan 7 aya kadar hep antibiyotik kullandım bir türlü geçmiyor du enfeksiyn zaten o yüzden erken doğum yaptım 31 haftalik. Şimdi 27 haftalik hamileyim bazen enfeksyn oluyor dr çok dikkat etmemi soyledi bakalim inşallah bir sıkıntı yasamam
FatosNazim53 tubiii11 Bana iki kere oldu idrar yolu enfeksiyonu. Gerçekten zor birşey ve özellikle hamileyken kesinlikle tedavi edilmesi gereken birşey. Bol bol su ic hic unutmuyorum bir kere oldj karnimin agrisindan ayakta duramiyordum . pes pese 5 bardak su ictim ise yaradi
tubiii11 Prenses34_annesi günlük ped normalde kullanıyordum ama hamilelikte olumsuz şeyler gördüm kullanmıyordum, iç camaşırını sürekli temiz tutuyorum inşAllah geçer 🙏
Prenses34_annesi tubiii11 İnşallah canım kurtulmaya bak dediğim gibi ilerlerse çok kötü kaşıntıya bile çevirebiliyor yani