SemaSelim Damla00 bana da bugün aynısını dedirtti iyi ki gitmişim yüzünü göstersin diye çok uğraştı ama elleri hep yüzündeydi bizim sıpanın 🤣
Damla00 SemaSelim Yaaaa benimki hiç sıkıntı çıkarmadı çok şükür doktorda normalde göstermiyolar 3 tur dönüyoz dedi seninki hemen gösterdi dedi😂 mükemmel doktorun ilgisi ama😍
NisaE Riskli bir gebeliğim var sizce bu doktoru secmelimiyim arkadaslar yoksa baska doktorlaramı bakayım cok kararsızım
SemaSelim NisaE canım ilgili bir doktor ben memnun kaldım bir şans verip muayenesine gidebilirsin. Özel değilse ne gibi riskli süreç geçiriyorsun. Bu arada riskli gebelik takibi yapıyor normalde zaten.
NisaE SemaSelim iki defa bebeğimi kaybettim bu gebeliğimde ikizdi fakat bitanesinin kalbi durdu o yuzden bide hala devam eden kanamalarım var oyuzden
dilaradoyan M-g2118 18. Hafta detaylı ultrason için erken. Bebeğin organlarının oluşup fakat derisinin tam kalınlaşması bu yüzden ultrasonda rahat görülebildiği haftalarda yaptırmak daha doğru. O da 20. Haftadan başlıyor
dilaradoyan SemaSelim ben hamileliğimde gitmiştim Erbil beye. Detaylı ultrasonda her şeyi teker anlatıyor açıklıyor değerleri bu aralıklarıyla bekliyoruz sizinki böyle vs ilgili alakası çok güzel. Tavsiye ederim kesinlikle