kalbiminpariltisi Kızlar nipt testi için genoksu aradım sonuçlar 3-5 gün içinde çıkıyormuş amerıkaya göndermeyip kendileri inceledikleri için. Bu firmada nipt testi yaptıran var mı
prensesinannesi94 kalbiminpariltisi ben yaptırdım canım benim kendi doktorumda hamileyken genoksa yaptırmış
2022bebeki kalbiminpariltisi Amerika kiti kullanıp kendi labaratuvarlarinda Türkiye’de yaptıkları için bu kadar kisa sürüyor Genoks ta. Biz İzmir genetike yaptırdık Amerika’ya gitti kanim 8 iş gününde sonuçlanmıştı
Ozge-Ka kalbiminpariltisi ben oraya yaptırdım. Yeni makinalar geldi o yüzden artık hızlı çıkıyor sonuç demişlerdi bana.
kalbiminpariltisi prensesinannesi94 peki süresi bu kadar mıydı bu kadar kısa mı sürdü. Şuan fiyatı da 7bin :( ama yaptırmak da istiyorum çok kararsızım
prensesinannesi94 kalbiminpariltisi evet 5 günde çıkmıştı raporu hem bana hemde doktoruma göndermişlerdi
Basakozbek Ben de o firmada yaptırdım doktorum özellikle önermişti sonuçlarım 6-7 günde çıkmıştı araya hafta sonu girdiği için 🤗
Tgck Herkese merhaba bazı doktorların indirimi varmış genoks ta bende yaptıracağım bu hafta ama fiyat konusunda indirim alan var mı acaba ?