Sirine34 Kızlar yaklaşık 2 aydır böyleyim artık ne olursa olsun diyorum 7+3 gebeyim doktora gitsem antibiyotik başlar mı yutkunamıyorum boğazım o kadar kötü ne bir su ne bir şey yiyebiliyorum ev de her şeyi yapıyorum ama geçmek bilmiyor ne olacak bu hal 😓
gulsumd1 Sirine34 benimde yediklerim boğazıma takılıyor hissi var yutkundukça gitmeyen. sizin enfeksiyondan mı kesin ben mide koruyucu kullanıyorum biraz rahatlatıyor gerçekten çok çok kötü
Aysenurozs Sirine34 haftanız küçük olduğu için malesef hiç bir şey yapmazlar. 12. Haftalara kadar bir şey vermiyorlar sonrasın da da ancak parola izin veriyorlar. Ihlamur için iyi gelecektir günde 1-2 fincan içebilirsin diyor doktorum limonla balla birlikte iyi gelecektir
Cgla93 Ben de 28. Haftaya girdim 10 gündür böyleyim boğax ağrıdı yumru var sanki yutkunamıyorum yara gbi kuru öksürük anca oarol bi pastil oda işe yaramadı sağlık ocağı ğst solunum enfeksiyonu dedi ama ben böyle bir şey görmedim
gulsumd1 Sirine34 valla doktor yazdı içtim çok zor durumda kalanlara veriyolarmış yksa hayatımı devam ettiremiyordum
Cgla93 Bu akşam gidicem doktora antibiyotik içemiyormuyuz diye ya artk dayanamıyorum bebek de sessizleşti iyice hasta olumca durağan oluyor