Dilek-K0 Ayse_Nuryusuf01 orda kalsın bacım boşver çıkınca hep zam olayları ile karşılaşıcak ben oğluma da diyorum böyle kal senn için en iyisi😂
Ayse_Nuryusuf01 Dilek-K0 😅😅bazen bende diyorum kal orda çıkma diye ama ne yapayım biran önce de çıksın öpüp koklayayım poposuna poposuna vurayım istiyorum 🥰🥰🥰
Dilek-K0 Ayse_Nuryusuf01 şimdi acemi birliğindeyiz çıktıntan sonra asıl askerlik başlayacak usta birliği olacak sağ sağlim işin içinden de çıktıkmı tamamdır bordo bereliyiz 😂😂 valla bende babası kılıklı oğluşumu merak ediyorum 😂❤️
Ayse_Nuryusuf01 Dilek-K0 Ay vallahi helal olsun çok güzel anlatmışsınız sağlıkla gelsin oğluşunuz o zmn 🥰🙏🏻😍
Prenses34_annesi Ayse_Nuryusuf01 prenses Hanım’ın keyfinin kahyası böyle istemiş bu işi bizimki de öyle ya çok komikler istediği zaman yüzünü açıp istediği zaman kapatıyor bizi süründürüyor peşinde😂😂😂😂
Ayse_Nuryusuf01 Prenses34_annesi kızım ufak kalmış o yüzden gelmiyormus 34-35 haftalık kalmış kızım heran suni sancı ile doğum yaptırabilirler
Prenses34_annesi Dilek-K0 ne yapacaksın vakit geçmiyor ki gerçekten bir insana takılmadıkça vakit geçmiyor insan sevdiğine takılır zaten Ben de kocamı çok korkutuyorum göklerde Kartal gibiydim şarkısı ile evde uçuyor 🤣🤣