Ozlmtfkc Nsl benim de öyle oldu 35ten 36ya hiç kilo almamış başi boyu öndeydi onlar da aynı kalmış hatta bi hafta geri görünüyor 2500 gr şu an doktorum normal dedi ama ben endiseliyim bi anda niye durdu gelişiminde bi sıkıntı mı var diye son ay en hızlı kilo alımının olması gerekmiyor mu 😑
Nsl Zuhalkorkmaz2205 evet canım belki haftaya kilo almış olacak ama durması neyin belirtisi normal doğum gözüküyordu sezeryana yönelicek doktorum böyle olupda kilo alan bebiş var mı bunu merak ediyorum 🤔
gonulcelen Nsl bnde bgn gittim cnm tam 38 haftalığım 2700 dü 3000 kilo olmus 5 gün sonra da Doğumum olcak bana göre az almış ama doktor iyi dedi ztn basından beri ultrason ölçümüm. De geriden geliyor regl tarihimle alakalı bir durum ama napim fındık kurdu gibi minik bir kızım olcak sağlıcakla kavuşalım evimize gelelim de büyütürüz inş 🙏🏻
Nsl SaadetBayrak benim bebegimde de şükür sıkıntı yok nst hareketler kordon kan akış hızı suyum herşey iyi ama her hafta alan bebek bu haftada durunca insan düşünüyor. Karbonhidrat ve proteine devam 5 gün sonra kontrol edicek bu süre zarfında suyum nişanım gelmezse tabi. Canım senin doktorun doğumu nasıl planlıyor? Benimki içerde kalmasındansa alınır dışarda daha cabuk kilo alır dedi.
SaadetBayrak Nsl benmki de içeride durmasından yana canım, istediğini ye onunla alakası yok, benim ikinci doğumum canm sezeryan olucak 39 a kadar tutmayı düşünüyo dr araştırma hastanesine gdiyorm
Nsl Ozlmtfkc Duraksadığı oluyormuş canım normal dedi doktorum yazanların çoğuda normal diyor demek ki olabiliyormuş üzülme sende benimde biraz içim rahatlamış oldu😊
Aysehatun Nsl benimde 36dan 37ye hic kilo almamis ayni duruyor doktor normal dedi 38.hafta pazartesi insallah almistir biraz daha diye umuyorum hayirlisiyla
Nsl SaadetBayrak Evet her hafta ne yiyorsam bu haftada aynısını yediğim halde gitmemiş bebegime garip🤨 diyorum grev yapıyor tutuyor kordonu artık çıkmak istiyor😂 zaten hareketlerinde belli yeri kalmadı can yakıyor
Annisshh Kızlar şundan emin olun amniyon sıvısı bebeğin kilosu dan çok çok daha önemli doktorlar ilk olarak ona bakıyorlar.. İli kilo üzerindeki bebekler normal kabul ediliyor. Üç kilo üzerinde doğan ama akciğer problemi yaşan bebeklerde var o Yüzden kiloyu fazla kafanıza takmayın
Nsl Annisshh suyunun durumu iyi bebeğimin zaten tek başına kilo duraksaması sorun kabul edilmiyor ama biz anneler düsünmeden edemiyoruz🤗 canım kilo takıntım yok zaten 3000 gr civarında doğacak diye biliyordum ben beklemedigim bir durumla karşılaşınca bi anda alım durunca şaşırdım sanırım🙄