Minikmucizemiz_ Bugün aniden kustum midem bulanıyordu sabahtan beri kusarken nefesim kesildi yüzüm kıpkırmızı oldu çok korktum nefes alamadım ne yapacağımı bilemedim Allah kimsenin başına vermesin bu durumu yaşayanlar var mı bi an boğulacagim zannettim..
edosvebebisi Minikmucizemiz_ kusarken kendini çok kasıyorsundur benimde oluyordu karnıma ağrılar saplanıyor ağlıya ağlıya bağıra çağıra kusuyorum eşim bişey oldu sanıp koşa koşa geliyor kusarken doğurucam sanıyorum 38.haftadayım daha kötü oluyor
belinay41 Minikmucizemiz_ ben öyle oluyorum 3 sene önce ağır Bi ilaçtan zehirlendim o zaman sürekli kan kustum midem kan kusmaktan artık kusamamaya başladım bu benim şu an ikinci gebeligim 2 senedir evliyim iki hamileligimde de hiç kusmadim geçenlerde gida zehirlenmesi yaşadım ilk defa kustum boğuluyorum nefes alamıyorum o günden beridir kusamıyorum anca tekrar Bi zehirlenmem olursa kusuyorum onda da boğuluyorum çok korkuyorum nefes alamayınca
gulsumd1 Minikmucizemiz_ son 2 haftadır bende böyleyim kendimi duvara vuruyorum yada zıplıyorum yoksa nefes alamıyorum allah yardımcımız olsun
Minikmucizemiz_ edosvebebisi ilk defa basıma böyle birsey gekdi 9 haftalık hamileyim daha önce kustum birkac kez ama gerçekten bogulcam zannettim elime yuzume su serpiyorum fayda etmiyordu
Ksmmett Minikmucizemiz_ kuzum ilk 3 ay boyunca hep kustım ve kıpkırmızı oluyordum nefessiz kalıyordum çok zor Allah yardımcımız olsun
belinay41 Minikmucizemiz_ boğuluyorum sanki ölücem o dk bende tıkanma da oluyo kusarken boğazımda biraz aşağıda kusmuğum tikaniyo çıkmıyo çok kötü oluyorum bol su içiyorum
Sellmaseellma belinay41 onu bende çok yaşıyorum ama farkettimki bi yerden destek alınca biraz daha iyi oluyorsun benim lavabo ile klozet yanyana ben lavabonun kenarını sıkıyorum tüm gücümü ona veriyorum öyle yapınca çok boğulma hissi yaşamıyorum