Melekavsr derya61_ bizim babamız çok pimpirikli o yüzden korkuyo. Benimde libidom inanılmaz düştü gebelikle birlikte aklıma bile gelmiyo. Var mı benim gibi olan acaba
[silindi] derya61_ doktor yasakladı bizde riskli gebeliğim var 25+1 reglim geçince öğrendim hemen yani 4 haftalıktan bu yana:)
Arzum_87 Bizde yasak yok Ama eşim kızıma bişey olmasın modunda 🤭 O kadar anlatıyorum ama ayda 2 benim zorumla oluyor 😂 Şimdi taşınma durumumuz var zaten adam hayatta yanaşmaz bana 😂😂😂
Mine34 derya61_ bi ara kanama gördüm ilişki sırasında birkaç hafta ara verdim ama şimdi devam ediyoruz bi sıkıntımız yok çok şükür
Nurr_22_22 derya61_ ara vermedik zaten eşim tayine gidiyordu o arada oldu birde 6 aylık hamileyken geldi doktor sorun olmaz dedi bir kaç defa da öyle oldu
Cgdm34 derya61_ benımde rıskım yoktu normal hamılelık gecırıyrdum ama 12. Haftama kadar doktorum ıstemedı tedbır amaclı sonrasında musade ettı cok sukur bır sıkıntıda yasamadım 39+5 e gırdım hala devam ediyoruz 😂🤗
Petito35 Bize yapmayın dedi doktor ama ben dayanamıyorum. Eşim ceylan gibi kaçıyor bende tenhalar da aslan gibi bekliyorum. Yakalasam keşke 😢😂😂😂😂😂