Meryemzeynep0 Merhaba anne adayları İnternet üzerinden Dr. Kağan Kocatepe yi takip ediyorum bilgi ve deneyim konusunda oldukça değerli bilgiler veriyor. İlk doğumun 8 ila 10 saat arası süreceğini söyledi.bu konuda tecrübeli annelerimiz varmı aramizda
dilaradoyan Meryemzeynep0 benimki 12 saat sürmüştü. İkindi 3 gibi hastaneye gittim gece 3te doğdu kızım
Ebrarfatih12 Meryemzeynep0 yeni doğum yaptım 4 saat suni sancı aldım hayatımın en kötü saatleriydi. İlk doğum.
Momtobe89 Meryemzeynep0 ilk doğumum 15 saat sürdü. Epiduralsiz normal doğum. Son saatte suni sancı da aldım.
dilaradoyan dilaradoyan süre korkutmasın gözünüzü. Sürenin tamamında aynı ağrı ya da acı olmuyor. Doğuma en yakın olan saatler biraz ağrılı tabi. Tek avazda denir ya tek avaza gelene kadar açıklığınız çok önemli. İnşallah hızlı ilerler açılmanız
Kuskoysunlaryoluna 38+6 yım sancılarım başladı hastaneye gittim nst de düzenli sancılarım çıktı ama açıklığım 1 cm olduğu için eve gelmeyi istedim. Süreç ne kadar sürer acaba kendi doktoruma gitmek istiyorum çünkü sabah?
dilaradoyan Kuskoysunlaryoluna buna bir süre vermek çok doğru olmaz. Açılmanız hızlı olursa nispeten kısa sürer. Buna bir yorum yapabilmek mümkün değil. Gidişata bakmanız gerekir. Sabah doktorunuza gidersiniz. İnşallah kolaylıkla geçer
Ebrar_65 Meryemzeynep0 gece 3 te sancı çektim 11 e kadar olmadı sezeryanla doğum yaptım zorunlu sezeryan