kubraaksoy Kızlar beta HCG kaç olunca bebek ve kalp atışı duyulur şu an 6+1 haftaligim yarın ilk kontrolüme gidicem geçen cuma HCG 3087 çıkmıştı
Tubaa41 kubraaksoy kese göründükten sonra beta kontrol edilmiyor diye biliyorum. Doktor ekranda minik minik kalp atışı görse de duymanız bi iki haftayı bulabilir benim öyle olmuştu
Dark kubraaksoy beta ile kalp atışınin bağlantısı yok, o kese görmede oluyormuş Ben 6+4 de duydum direk, ilk gidisimde Ama değeriniz az bu hafta duymazsanız bile 1 hafta daha stres yapmayın, küçük olabilir
kubraaksoy Tubaa41 ben daha önce doktora gitmedim bu ilk olacak bebegi ve kalp atışını gorur muyum acaba Kalp atışını görsem de kafi :)
Tubaa41 kubraaksoy kese görünür canım kesin ama kalp atışı için sor doktora var mı diye erken de diyebilir . Ben 6.7 haftamda mini minik ekranda görüyorum demişti bi hafta sonra tekrar çağırmıştı ozaman duymuştum çok şükür . Rabbim sana da tattırsın o duyguyu sağ salim
Tubaa41 kubraaksoy değerin kubraaksoy değerin üstünden 10 gün grçtiyse duyabilirsinde hayırlısı stres yapma
Dark kubraaksoy o zaman duyulabilir, geçen cuma diyince 2 gün önceki anlaşılıyor Büyük ihtimalle vajinal kesin duyulur, karından da duyulabilir
kubraaksoy Dark yanlış anlaşılma için kusura bakmayin :)) bakalım yarin gidicem bebeği de görürüm inşallah