ayseyma_omer Selam kızlar ilk doğumu mu özel de yaptım ikinci doğum için Başakşehir çam ve sakura yi düşünüyorum orada yakını veya kendisi doğum yapan biri var mı bilgi verebilir misiniz 🤗
esma_cengel ayseyma_omer yakınım doğum yaptı normal doğum ilk doğumu cokda memnun du odası falan tek kişilik çok temiz bı hastane zaten bende hayiriylsa ikinciye hamileyim ilk doğumu özelde yaptım bunu Allah’ın izniyle çam sakura hastanesi yapmak istiyorum
Sule5567 ayseyma_omer Merhaba ben gecen yıl orda dogum yaptım hersey gayet guzel ve yeterlıydı benım ıcın bence kısının beklentılerı falan da önemli kımısı bılmem ne ıster kımısı ıstemez mesela doktorlar olsun yemklerı olsun temızlıgı falan ılgılerı emzırme hemsıresının sureklı gelmesi benim nabzım yuksektı bıraz sıkıntı cektım dogum sonrası gıden gelen hıc bıtmedı sureklı bı hemsıre doktor geldı baktı
Fevehan ayseyma_omer bende randevu aldım orayı bir görüp incelemek için. Daha karar vermedim hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏻🌸
ayseyma_omer esma_cengel refakatçi alıyorlar mı peki sancı odasına devlet hastanesinde alınmıyor diye duydum da
Esrbenn ayseyma_omer almıyolarmış eşini en azından dogduktan sonra eşini bir kez ikinci gün iki kez alıyolarmış yakınım orda dogum yaptı ilgileri vs iyi dedi ama nırmal dogum olursa odada sezeryan olursa aneliyathanede doguruyormussun mahremiyet açısından da eşini yanına refakatçi almıyorlarmış bazen iki kişilik oda da düşebiliyormuş tek kişilikte bende gideyim diyordum ama bunları duyduktan sonra tereddütte kaldım ve vazgeçtim eşimin yanımda olmaması sadece bir kez alınması bana çok saçma geldi iki kişilik odalar da cabası
Elifs0456 Ablamda orda dogum yaptı fazla memnun kalamadı malesef doğumu sezaryen oldu yanina eşini almadılar ve doğum bittikten sonra ilgiyi tamamen düşürdüklerini söyledi Bende şuan hamileyim doğum için orayı hiç tavsiye etmiyor.
Sule5567 ayseyma_omer evet hep yanımda refakatçi vardı dogum anı basladıgı an cıkardılar dışarı dogum bıttı oda temızlendı sonra ıcerı aldılar tekrar