babygst Ocak ayında nasipse tüp bebeğe başlayacağız oldukça heyecanlıyım bilgi edinmeye çalışıyorum tüp bebek tedavisi ile ilgili Şimdi içeriye döllenmiş embriyoyu bırakıyorlar sanırım ondan kaçıncı gün sonra test vs yapıyoruz
Ozge-Ka babygst 10.gün veya 12.gün test yaptırıyor doktorlar. Bu da sanırım 3.gün embriyosu ya da 5.gün embriyosuna göre değişiyor tam bilemiyorum. Mesela benim 5.gün embriyosuydu ilk testimi 10.gün yapmıştım. Doktor öyle dediği için tabiki.
Paramedik16 babygst genelde 10-12 gün sonrası için kan verin diyorlar canım ama ben dayanamamştım 5.gün embriyosuydu benim 7.gün idrar testi yapmıştım pozitifti aynı gün kan vermiştim 189 çıkmıştı ikizmiş meğersem 26 haftalık olduk çok şükür darısı sana olsun inşallah 🙏🏻
Mhtpflz babygst ben dayanamayan gillerdenim salı günü transfer oldum pazar test yaptım sabah silik çizgi çıktı sonra 12 gün pozitif kan
babygst Paramedik16 çok teşekkür ediyorum canım amin inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ygmrb Paramedik16 ya bende test yapmayı düşünüyorum erken mi olur acaba yarın 8 inde transfer oldum 6 gün oluyor transfer gününü saymazsak
Dorukkusumm 12 gün sonra denmişti bana, 5.gün embriyorsuydu tam 8 gün evde test yaptım çift çizgiyi gördüm aynı gece kan verdim netlik kazandık çok şükür 🙏
Ygmrb Dorukkusumm benimde 5.gün embriyosu 8 inde transfer oldum hangi gün yapsam varsa pozitifi görürüm evde erken gebelik testiyle acaba
Dorukkusumm Ygmrb yani ben pazartesi transfer olmuştum diğer pazartesi de testi yapmıştım evde silik çıkmıştı 1 saat içinde kan vermiştim hemen öyle netleşmişti. Sanırım senin için biraz erken olabilir kuzum ya
Ozge-Ka Lazistan açıkçası çok iyi bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Benim 5.gün embriyolarım var sadece onlar için de iyi kalite demişlerdi.