miracyusufveberilmoms Mart annişleri nasıl gidiyor hazırlıklar, bızım bez ıslak mendil alt açma tarzı şeyler kaldı indirim bekliyoruz 😊 30 hafta da da çanta hazırlarım 🤍🙏🏼
Gulsengulsen miracyusufveberilmoms evet bi çoğu hazır ama hala yıkamadım kıyafetleri onlara odaklanmam lazım artık. Ben onun yerine tüllerimi yıkim dedim 🤣 bebek gelmeden yattığı yerler temiz olsun en azından. Bazı şeylerim eksik ateş ölçer gibi küçük şeyler. Çantamı dediğiniz gibi 30 da hazırlarım diye düşünüyorumm. Çantaya az şey koyucam. Bavul hazırlamam ufak valiz diye düşünüyorum. Sizin doğum kaçında gözüküyor.
nilayakinci miracyusufveberilmoms oyşş bizim 101 güncük kaldı🥹 bebeğin eksikleri tamam da benim hiçbir şeyim yok pijama fiyatlarını gördükçe bebeğe birkaç bir şey alırım daha iyi ya 😂
miracyusufveberilmoms Gulsengulsen Gulsengulsen ev temızlıği mi tül yıkama onları nda 35 de yaparım annemle dedım. Hemen pisleniyor. Benım doğum 21 mart son gün ama ben 38de aldırırım 2. Gebelik bu diye.
sena_s Gulsengulsen ben 30dan sonra evi temizler bebişin kıyafetlerini hazırlarım diye düşünüyorum geç olur mu sizce
Gulsengulsen nilayakinci pijamalar çok pahalı cidden bn varolan pijamamı götürmeyi düşünüyorum ama bakalım. Gecelik illa şart mı yaa bu arada hiç sevmem başıma geçiyorlar uyurken
miracyusufveberilmoms Gulsengulsen ben tredyol indiriminden aldım hep ayrı ayrı aylarda yük olmadı evde varsa götür ne olcak benım de var ama ben yeni alayım istedim lohusayken evde de giyerim diye.
sena_s miracyusufveberilmoms Bende son 99 a girdim şükür🥰 kıyafet felan aldım sadece büyük eşyaları duruyor ☺️
Gulsengulsen sena_s ağırlaşınca zor olur diyr ben yavaştan tül perde işini bitirim dedim gerçi asmayı takmayı eşime yaptırıyorum uzanamıyorum. En azından bu tarz şeyleri yapim dedim. Brbek kıyafetleri de yıkanıcak.