Ebru1999 asla doğum hane gibi bir odaya almıyorlar yani ablamda olanı anlatayım doğumu başlamıştı yani sancıları vardı eşi annem ben gorumcesi yanındaydık doğumdan sonra kalacağı oda sanıyordum ben orayı doğum haneye alacaklar falan sanıyordum ama doğum yapacağı odaymış orasi karşıda televizyon 2 tane koltuk falan çok güzel bir odaydi odanın içinde oda vardı orda da bebek doğunca alacakları kucuk bir yatak vs. Vardı eşyalarımizi da oraya koymuştuk annemle biz kapıda bekliyorduk eşi yanındaydı doğum yaptı bebeği hemen kucuk odaya aldılar temizleyip üstünü giydirdiler ablamda doğum yaptığı yerde hemen geceliğine giyip ayağa kalkmıştı ☺️ hiç ama hiç zorlanmadı inşallah bizler de öyle bir doğum geçiririz ayağa kalkıp bebeğinin yanına geldi kucuk odaya kucağına aldı biraz sevdi sonra tekerlekli sandalyeye alıp odaya çıkardılar bebegi de yanındaydı hep beraber çıktık odaya ablam uzandı bebeği kucağına verdiler hemen biraz emzirdi diye hatırlıyorum sonra cocuk doktoru falan geldi hersey çok guzel ve yolundaydı çok şükür 🙏🙏🙏