Sydgns Arkadaşlar gebeliğimin son günlerindeyim 38+2 yim şuan. 34. Haftamda hafif bi kanamam olmuştu rahim de biraz incelme meydana gelmiş ondan dedi doktorum. Şükür ki bu vakite kadar geldik. Bebeğim şuan 3150 gr. Her hafta gittiğimde vajinal muayene oluyorum bugünde oldum henüz açıklık yok ve ben bu muayenelerde kendimi çok fazla kasıyorum doktorumda haklı olarak normal yapabilecek misin bu şekilde kendini devamlı geriye çekiyorsun dedi sancı anında ıkınmalarda böyle olursa çok zorlanır ve boşa çekmiş olursun sancıları dedi. Haftaya cuma tekrar bakcak eğer ozamana kadar doğmazsa tabi. Canım acıdığı için kasmıyorum geriliyorum sadece bu muayeneden sevmiyorum yani ondan sizce bu normal doğum yapmama engel olur mu ?? Açılma olmazsa 30 ekimde suni sancıyla normal doğurturum seni dedi bi karar veririz haftaya de o nasıl olur sizce?? Yapabilirmiyim yani Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Baharun2 Sydgns yani buna en iyi sen karar verebilrsin cnm ağrı eşiğini az çok tahmin edebiliyosundur.Kendini normal yapamam diye koşullama derim ben.Çatı muayenesi ile doğum zaten çok başka olaydır kıyaslama dahi.
Sydgns Baharun2 Ben yaparım diyorum canım doktorum da yaparsın diyo da kendini kasma diyo ama o anda onu yapamıyorum işte
Baharun2 Sydgns doktorum hep şunu dedi,sıkıntı olan şey sancı ,doğum ise beş dakikalık olay ,sen doğru şekilde ıkın o acıyı unutuyorsun sonrasında dedi ☺️ Sen de böyle düşün kasma kendini.Doğum olayındaki kasılmayı belki hiç hatırlamayacaksın bile ☺️
Sydgns Baharun2 yani doğru diyosun canım ya bide o anda alttan muayeneyi falan düşünmem heralde yaparım diyorum da bakalım nolcak 😊😊 peki açılma olmazsa 30 ekime kadar suni sancıyla olurmu sadece normal doğum
Baharun2 Sydgns benim de yok açılmam malesef pazartesiye kadar olmazsa suni verecek canım inşallah işe yarar ya 🤦🏻♀️
Sydgns Baharun2 inşallah canım Rabbim yardımcımız olsun. Canım benim yine leke leke kanamam geliyo iki saattir bu nedendir şimdi ?
Sydgns Baharun2 yardımların için çok sağol yinede canım haklısın ben bi takip edeyim bakalım durumu dr bildirmek en iyisi
Sydgns blackberry118 34. Haftamda kanamam dan rahmimde incelme vardı dolayı muayene etti son 4 haftadır