Duygu_ck Love13 gebelik öncesi amh düşüklüğü için gitmiştim. Yanıltmışlardı üstüne ameliyata almamız gerekiyor vajinada spektum var demişlerdi. Vajinismus olduğum içinde üstüne bunları duyunca psikolojik olarak çok etkilenmiştim ki öyle bir şey yokmuş ameliyat olacaktım az kalsın .O yüzden gebelik süresinde tercih etmedim . Herkesin tecrübesi bir olmayabilir beklentileriniz nedir ona göre doktora içiniz sinecekse devam edersiniz
MeltemEA Bende orda takipliyim,doğum yapanları bende merak ediyorum.Henüz doğumuma var.Sizde ordamı takiplisiniz,doktorunuz kim ?
Love13 MeltemEA evet bende oraya gitmiştim Funda Öztürke gittim hamile kalmadan önce kontrole 1 kez ve şimdi 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim evde test yapmıştım. Bu hafta da ilk randevumu aldım. Siz ?
MeltemEA Love13 hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Ben fatih şanlıkana gidiyorum başından beri genel olarak memnunum.Ama doğum yapmış tecrübesi olanları bende merak ediyorum daha önce sordum ama cevap veren olmadı.
Love13 Aminnn inşallah ♥️ sende mi hamilesin ne kadarlık Umarım burda denk geliriz tecrübeli birilerine bende çok merak ediyorum hastaneyle ilgili meraklarımı gidermek istiyorum 🙈
Love13 Duygu_ck ayyy çok üzüldüm iyiki başka yere de danışmışsınız Allah korusun çok tedirgin edici 😔