AzraFarah Mry123 evet öyle, inşallah bu sefer annem gelecek doğumum ramazan ayına denk gelmezse,o gelmezse yine kayınvalidem olacak yanımda. Ve hiç kimse insanın annesi gibi olmuyor hele kayınvalideler hic olmaz
rain26 Mry123 ay çok ayıp yaptığı. Bende o tarz şeylerde hoşlanmam kimsenin gelip bana dokunmasını ya da bakmasını falan. Bence komple çıkartın kimse girmesin yani . Hemşireler yardımcı olsun ya da esiniz yardımcı olsun . Ben emzirecegim zaman bile herkesi dışarı çıkartmışlardı Bi tek eşim kalmıştı. Bence ne kendi anneniz kalsın ne kaynananiz. Bu dönemde insanın mahremiyeti kalmıyor hiç hoşlanmıyorum bu durumdan ama elinizden geldiği kadar önüne engel koymaya çalışın. Bu sefer biri kalınca diğeri bende yardım edeyim diyecek . O yüzden bu tarz Bi durumda ikisinide göndermeye çalışın.
Kuzucugunannesi Mry123 en doğrusu yaparsin çünkü bebek emmeyince o bisy söylüyor strese giriyorsun o yuzden gerek yok bence
Deletedmom_33 Mry123 Bana pansuman vs yapılırken çıkartıyordu herkesi hemşireler. Giyinmeyi kendim yaptım. Ama Sezeryan akşamı banyo yaapcaktim. Eşimi bekledim bekledim gelmedi oysa oyalanma duş alacağım demiştim. 1 buçuk saate gelmeyince girdim banyoya kaynanam geldi yanımda düşerim vs diye. Yarı arkam dönük duş aldım banyo da artık o şampuan vs döktü saçıma. Ama öyle laf ettiğini duymadım. Annem başka sehirdeydi. Görümcemle kaynanam kaldı yanımda. Kapı açık yıkanayim seslenirim birşey olursa desem de kayarsin filan diye geldi kaynanam.
Mihra09 Mry123 benim kaynanam da çok meraklı bakmaya ilk düşük yaptım yanımda kalmasina izin vermedim annem kaldı giydirdi beni şuan 39+1 haftalık hamileyim kalcam diyor yine ama ben ilk annemi getircem yine biraz toparlanicam sonra kaynanamı getiricem