dimpllle Kizlar sabahtan beri iki kere buyuk bi sumuksu akinti gbi birsey geldi sarimsi renkte kanli veya pembe gbi deil ama miktari fazla sizce nisan olabilirmi?
Deletedmom434 dimpllle eğerki nişan gelirken o sırada oradaki damarınızda çatlarsa kanlı yada pembe geliyor onun haricinde kişiden kişiye değişiyor sarı kahve,sarı gibi gibi de gelebilir sancılarınızı bekleyin
goncacan dimpllle 31.haftada bende de geldi doktora gittim ve rahim agzinda kisalma olduğunu söyledi bebek icin ciger geliştirici yapti erken dogum riskim var yani kanli degildi benimkide ama bi doktora gidin siz yinede
Deniz34 Olabilir ama benim bildiğim çok koyu kıvamlı ve içinde kahverengi ve pembe damarları olması gerekiyor benimde sümüksü sarı akıntım çok geliyor bende 38+1 deyim
dimpllle Akintim oluyordu normalde ama bukdr ilk defa olunca baya sumukumsu ondan acabami dedim anlayamadimda sanci bekleyelim hemsiremizin dedigi gbi:)
dimpllle Dogum yaklastiginda rahim agzini kapayan sumukumsu akinti canim dogum baslamadan once geliyormus.