Berelfgun busranur_19 bence hiç gerek yok. Bebeği soğuk değil sıcak hasta ediyor terlemesin bide minicik zaten kan dolaşımınıda olumsuz etkiler
busranur_19 Berelfgun Kesinlikleeee bende merak ettim sormak istedim tecrübesiz olunca insanın aklına her şey geliyor 🧸😊
Berglgzg @“busranur_19” hastanede klima da açık olur hamam gibi yapıyolar zaten üşümez inşallah🥰aşağıya bıraktığım linke bakın isterseniz bu tarz takımlar baya kullanışlı oluyor. Civilde falan da görmüştüm geçen gün🥰
sedaa_aa busranur_19 hastane odaları genelde 22-23 derece arası oluyor. O sıcaklıkta bir bebeğin üşümedi imkansız. Zıbın alt üst takım ya da tulum şapka eldiven çorap yeterli. Kalın kalın battaniyelere de sarmayın isilik olur
dilaradoyan busranur_19 yenidoğan en çok başından ısı kaybeder. Mutlaka başındaki şapkasına dikkat edin. En az 1 aya kadar da şapka kullanımına özen gösterin.
Bebekdelisi busranur_19 3 ay yasak canım hatta yerınde olsam Seneye kadar giydirmem ayaklı tulum corap ıcıne yada dışına bır tane daha giydır bebekler el ayak soguk oldumu üşümez ense ve gogus ıısısı belirler üşümeyı