Fidase Merhaba kızlar Detaylı ultrasona çam sakura da girenler var mı? Ultrason renkli mi gösterilip veriliyor yoksa renksiz mi yani siyah beyaz
xxelifxx Randevu aldım ama bakalım bekliyorum bende merak ediyorum. Siz riskli gebelik olarak mı oraya gideceksiniz?
Fidase Hayır riskli degilim benimde randevum var ayın 22 sinde. Devlet hastanesi olduğu icin merak ettim renkli mi diye devletler renkli göstermiyor diye biliyorum
xxelifxx Fidase randevularda riskli gebeliklere bakılır dediği için sordum gidince yazabikir misiniz benim randevum da 27 sinde
Nihal5337 Siz ekranı görmüyorsunuz kadın doğum bölümünde olduğu gibi. Siyah beyaz bir fotoğraf veriyorlar klasik kontrollerdeki gibi.
Fidase Bende de riskli gebelere bakılır yazıyor ama onu sordum ben bi tanıdığıma perinatoloji uzmanlık gerektiren bir bölüm olduğu için öyle yazıyor demişti gidince öğrenicem artık yazarım tabiki
Fidase @"xxelifxx evet dün girdim canım çok şükür iyi geçti çok uzun sürmüyor zaten 15 20 dk falan sürdü. Şeker yüklemesi için çağırdı doktor ama yaptırmayı düşünmüyorum
xxelifxx Fidase daha iyi olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim. Saöı günü gitcem bende bakalım. Renkli ultrason mu peki?
Misakira Fidase merhaba. Riskli gebelere bakılır dediği halde sorun olmuyor dimi. İkili test yaptırmak için gideceğim ama randevuda sadece riskli gebelere bakılır yazıyor
Fidase @"xxelifxx aminn canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 😊 ultrason görüntüsü vermiyor kendisi bakıyor sadece
xxelifxx Fidase yaa ablaları çok merak ediyor kardeşini daha göremediler resmini göstermek istiyordum
Fidase @"xxelifxx doktor izin verirse ve renkliyse ultrason yanınızda gelen biri cekebilir canım resmini telefondan tabi odaya alırlarsa eşleri de almıyorlar odaya çünkü
Fidase @“Misakira” hayır olmuyor bakıyorlar zaten perinatoloji uzmanlık gerektiren bölüm olarak geçiyor o yüzden riskli gebelere bakılır diye yazıyor