Pskglzr Merhaba hanımlar, göğüs ucu kremini doğumdan önce 36 37. Haftalarda sürmemizin çok işe yaradığını söylüyorlar. Bu konuda tecrübeli annelerimiz bizimle süreci paylaşabilir mı? Nasıl kullanmamız gerekiyor?
2022bebeki Pskglzr Arkadaşım dikkate almadm kullanmadim çok pişman oldum dedi doğum sonrası 1.5 ay göğüs ucu yarası çekmiş. Göğsü cok uyarmadan hafif dokunuşlarla kremi kahverengi bölgeyle beraber surmek gerekiyormus
2022bebeki Pskglzr Bebek emzirmedigimiz için yapılmıyordur bence🙈 Ama emzirmeden önce siliyormis şu an
Buglemhanim Ben ebeme sordum göğüs ucu kremini. Tamamiyle para tuzağı dedi. Yanlış emzirmeden kaynaklı yara oluşuyormuş göğüste. Zaten onlar da göğüsün nemlenmesi için. Bende aldım göğüs ucu kremi ama bebek doğduğu zaman kremi kullanmayı düşünmüyorum kendi sütümle yumuşatırım. Ebem bir de şey dedi. Bebek kahverengi olan yerlerin çoğunu ağzına alacak eğer sadece ucunu alırsa kaçınılmaz son GÖĞÜS UCU YARA OLUR. Öyle dedi
_yfs_ Ben 4 aylık hamileyim ve doğuma çok var şimdiden çok kaşınıyor ve uç kısımları yarık gibi emzirirken düşünemiyorum 🙄