Sev_cem1 Anneler biberon ve emzik seçimi nasıl yaptınız Marka öneriniz var mı neye göre seçmemiz gerekiyor Yardımcı olur musun 🤩
prematureannesi_ Sev_cem1 biberon anne göğsü gibi Chicco seçtim sonra gaz yoğun olunca anti kolik tercih ettim emzik ise bir çok emzik aldım almadı emzik koleksiyonu yapacağız 😂😂
Arven-Umut Sev_cem1 lansinoh’un biberonlarını kullanıyorum ben çok memnunum. Emziklede de we’nin damaklısını kabul ettiler 😌
baby3_ Sev_cem1 biberon kesinlikle lansinoh öneririm . Emzik de avent . Çok nadir tutmayan bebek görmedim ben
Azra41 Sev_cem1 valla bebem emdiği için biberon için bişey diyemem ama emzik kaç tane denedim en pahalısindan en ucuzuna kadar yok almiyor midesi bulanıyor 😏
adenleyolculugumuz_ Ben hem acente hem nuk aldım, henüz kullanmak nasip olmadı 😁 29+5 deyiz bakalım nasıl olacak
hamileyimben Biberin olarak Philips avent, Emzik olarak da hem avent hemde bibs aldım hangisini tutarsa artik
Melake Avent aldım biberon ama sevmedi Dr browns bence çok güzel biberon Avent ten daha çok sevdim bebeğimde o biberonu sevdi. Emzik de Avent ultra air :)