• Gebelik
  • 35-36-37-38 haftalık hamişler 👼🏻❤️

Minikkedisila nst normal herşey yolunda ama ben ilk haftalardan bugüne kadar hep kusuyorum sırtım çok ağırıyor vajinamda müthiş bi baskı bacak ağrısı falan sırf yıl kaybetmesin diye daha fazla durmak istemiyorum açıkçası 😅 oğlumu 38+6 da sezaryen ile doğurmuştum şimdi 2 Ocağı beklersek 40 hafta olacaz .

Mery103 Rabb’im hayırlısını versin bacım 🤗 sağlıkla huzurla mutlulukla bereketleri ile kucağımıza almayı analı babalı büyütmeyi sıkıntılarımızdan kurtarmayı nasip etsin kolay bir doğum yapmayı nasip etsin Allah’ım aminnn 🤲🏻🌹

Ali-Kaanin-Annesi
Ne güzel temenniler kalbiniz ne kadar güzel hepimiz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım Allah isteyen herkesin de kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Nimetkayseri1438 ne zaman 5 cm açıklık ile mi hemde 🙊 ayyy benim açıklık arttıysa kız ama doğum sancısı durulmaz diyorlar bende sancı çok yok öyle belirli aralıklarla hissetmiyorum bak sen böyle deyince bir korktum 🙄🤔

Betul2626 amiiin amiiin. 🤲🏻 Düşüncelerin için de ayrıca teşekkür ederim 🤭🤗❤️ Allah’ım kalbime göre versin herşeyi 🥺 içimdekileri Allah biliyor Rabb’im yaşatsın aminn (eşim ile alakalı) 😢🤲🏻

Nimetkayseri1438 bende öyleyim kasıklarımda ve kuyruk sokumunda ağrılarım var. İlk gebelik bir de anlam veremedim. Ama nişanım geldi iki gün boyunca cuma ve cumartesi günleri sonra da lekelenme oldu hâlâ da devam ediyor. 🤷🏻‍♀️

Betul2626 ayy Allah razı olsun çok teşekkür ederim bu mesajları görünce gerçekten çok mutlu oluyorum 🥺🙏🏻 yarın doktordan güzel haberler alır hayırlısı ile yavrunuza kavuşursunuz amiiiin. Dualarım sizinle 🤲🏻☺️

Kızlar bu gerçek doğum sancısı tam olarak nasıl bişey 😂
          Yalancı sancı ve gerçek sancıyı nası ayırt edicez acaba? İlk gebelik o kadar stresliyim ki

dilann22 kuzum benim şeker düşmediği için bebeği riske atmak istemiyorlar şuan haftasıyla uyumlu aslında ama bilmiyorum sağlıcakla gelsinler 🙏

Betul2626 ederim ne demek Allah’ım yardımcınız olsun sağlıkla kucağına koysun rabbim dualarım seninle 🤲🏻🙏🏻