Seyma2034 Arkadaşlar açılmanız kaç cm ne kadar sürede ilerledi ağrılarınız nasıl 38+5 im sancılarım akşamları oluyor ve açılmam henüz 1 cm 😔
Melike_nur53 Seyma2034 bol hurma ye canım açılman hızlanır tekli sayılarda ye ama bide sıcağa yakın duş akşamları olan sancılarda artık belli etmeye başlamış kendinş doğuma hazırlanıyor vücut 🥰
Hznpla Seyma2034 bu postu görmem iyi oldu yoksa ben açacaktım 36. Haftada nst düzenli sancım çıktı ben hissetmiyorum tabii 1 cm açılmam vardı şuan 39+5 olduk hala 1 cm ve ben artık doğurmak istiyorum oğlum çok kilo almadan sezaryen olmak istemiyorum çünkü günde 10 tane falan hurma yiyorum squat sıcak suda oturma açılma egzersizler ama ne nişan geliyor ne su nede açılmam ilerliyor ne yapmam lazım yardım edinn 🥺🙏🏻😍❤️
Hznpla Melike_nur53 bende bir ay önce gittim 1 cm açılmam vardı o zamandan beri yiyorum ama bir işe yaradığını düşünmüyorum hala 1 cm 40. Haftamıza girdik🤦🏻♀️ Başka nasıl ilerler açılma?🥰
Seyma2034 Çok teşekkür ederim 🥰 hurma yiyorum etkisi olmuyor diye üzülüyorum günde kaç kez yemeliyim? evet iki önce olan ağrım çok sidetli idi pat diye geçti sabahına çok şaşırdım ama dün ve bugün yine oldu akşamları son günler geçmiyor resmen 🙈
[silindi] Hznpla ben küvette ğhafif sıcak suyun içine girmiştim o gece doğurmuştum😅 tesadüf mü bilmiyorum ama işe yaradığını söylerler gebelde