Ruvvruvveeydaaa Kızlar fl kısalığı yaşayan var mı ? Detaylıda bı sıkıntı yoktu ama 34. haftada gittiğimde perinatolog fl kısa dedi, cücelik olabilir dedi korkuttu bayaa. 😞😞
2022bebeki Ruvvruvveeydaaa Biliyorsunuz boy işi genetige bakıyor öncelikle sonra da annenin beslenme şekline. Ailenizde cüce geçmişi yoksa sanmıyorum böyle bir şey olacağını. Kalsiyum magnezyum ağırlıklı beslenmenizi öneririm 🤗
Ruvvruvveeydaaa bebeklerimveben_ Devlette ölçtüler canım, baş kısmını da 4 hafta önde ölçtüler hatta. Sonra özele gittim orda olcturdum orda baş kısmı 1 hafta ileri çıktı 😞
bebeklerimveben_ Ruvvruvveeydaaa devlet hastanesi derse inanma ben 35 haftalık hamleydim bana dfediki kolu bacağı KIsa bi nevi sakat dedi o zamana kadar hep özele gittim sonra tekrar kendi doktoruma gittim hayır yok öyle bisry dedi anne si babası kısa elbet bebek de minyon olacak dedi öyle doğmadı cidden
Ruvvruvveeydaaa bebeklerimveben_ Evet devlette söylediler ve o zamana kadar kimse böyle bı şey söylememişti. üslubu da çok kötüydü zaten.
Ruvvruvveeydaaa bebeklerimveben_ Haklısın canım bugün özelde perinatologa gittim gayet normal ölçtü tüm kemiklerini 😇