Nkrdnzz Kızlar selam 37+5 olacağız geçen hafta doktor adaçayı ıcmeye başla günde 1 bardak dedi. Tüketip işe yarayan var mı. Tüketeniniz var mı suan da 🥰
Sedaa_ Nkrdnzz merhaba 35+3 üm doktorum geçen hafta günde 1 bardak içmeye başla dedi bana da ve günde 5 adet hurma yiyorum squat da yapmaya başladım inşallah işe yarar 😊
Nkrdnzz beyzzsenturkk rahim kaslarını gevşettiği için öneriyorlarmış ben soracaktım ben sormadan o ıcmeye başla dedi 👼
Nkrdnzz Anonymousmom bana da 1 bardak dedi doktorum. Adaçayı gebelikte ilk zamanlarda düşüğe yol açar diye önerilmiyor zaten 🥹 son ayda da rahim kaşlarını gevşetsin diye öneriyorlarmış bakalım ıse yarayacak mı henüz başlamadım
beyzzsenturkk Nkrdnzz ananas adaçayı squat karışık yapsam dogurur muyum ben bi an önce dogsun istiyorum 😂😂😂😂 cok sıkıldım dogurursam cok eglenirdik
Nkrdnzz beyzzsenturkk yap bacım bende yapıyorum yürüme squat activating labor var ona da bak 😁 15 gün kaldı ama hala gelen giden yok benimle aynı olan kaç kişi doğurdu psikolojim bozuldu artık 😁🤦🏼♀️
Tugcelb Bende 33üm 2 hafta sonra başlıcam hurma adaçayı yaptığım egzersiz hareketlerini arttırmaya, tabki doktoruma sormam lazım haftaya kontrole gidexeğim sanırım 34 artılarda komtrole giderim