Bbsrrr Kızlar dün yumurtam toplandı bugün kabızlık başladı. Mide bulantım var çok bir şey yiyemiyorum. Bu ohss belirtisi mi.
2022bebeki Bbsrrr Baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü,mide bulantısı kusma en sonda bayıldım ben 😢 Karnim aşırı şişti bir de inşallah değilsinizdir bol sivi tüketin ödem atıcı şeyler için lütfen
2022bebeki Bbsrrr 21 tane toplandı canim 3. Gün başladı şişmem yürüdükçe rahatladım ama 6. Gün akşamı bunları yaşadım maalesef 😢
2022bebeki Bbsrrr Hayatimda geçirdiğim an sancılı süreçti. İnşallah sizin benim gibi olmaz protein ağırlıklı beslenin, odem atici ananas, yeşilçay için elinizden geldiğince bol su tuketimi ve hareket odeminizi atar inşallah
Bbsrrr 2022bebeki inşallah canım halbuki opudan çıkınca hiçbir şeyim yoktu ne kadar kolaymış dedim sonraki gün başladı her şey
2022bebeki Bbsrrr İnanin ben de öyleydim ne kadar abartıyor insanlar bile dedim🙈 Günlük hayatıma devam ettim çok hafif bir kasık ağrım oldu o da 1 saatlik bir şey. Kötüyü çağırmayalim inşallah basit bir şeydir kurtulursunuz🌺