S1903 krdelen41 27 hft oldum bende ama nefesim bana yetmiyor, sol tarafıma yatmaktan çürüdüm. Sırt agrılarımda cok fena. Ellerim ayaklarım yanıyor, ilk gebeliğimde daha rahattımm😬
Limonsekeri Ay valla öksürük kaburga ağrıları bide yanında sırt ağrısı başladı her gün bir şey oluyor daha neler yaşayacağız bakalım 🥲
Elifnurrr80 krdelen41 bi çözüm yok geçmek bilmiyor. Gece rahat uyumak için mecbur burun spreyi kullanıyorum yoksa uykular haram.
Yh81 Nefes darligina demir eksikligi sebep olabilir mutlaka baktirin derim, ayni sey basima geldi , kalbim deli gibi atiyordu burnum tikaniyordu surekli acildeydim kalp carpintisindan demir baglama kapasite ve demir eksikligi sebep olmus baktirin derim 🌼
Busssraaa krdelen41 26 haftalık gebeyim haftalardır nefes almakta güçlük çekiyorum yürürken merdiven çıkarken bile şimdiden tıkanıyorum gece uyurken yüksek yastık kullanıyorum gerçekten çok zor bir durum 😑
Busssraaa Nefes nefese kalıyorum hamileliğin başından beri burun tıkanıklığı var haliyle horluyorum 🥲
Bade_13 krdelen41 aynıı 30+5.im 29. Haftada başladı nefesim daralıyo ve bir anda sıcak basıyo kulaklarımdan alev çıkıyo resmen doğursam çok rahatlıcam hissi var tek bebişler sağlıkla gelsinde inşalllaaah 🙏🏻
anie krdelen41 malesef canım bu soğuk havada sürekli cam açıyorum aldığım nefes yetmiyormuş gibi geliyo derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum
ayseuarslan Bende de bugün akşama doğru kalp darlığı böyle bir kalp sıkışması gibi bir şey oldu. Nefes almam da sıkıntı yok da. Bu kalp olayına anlam veremedim. Biraz araştırdım normal gibi görünüyor. Uykusuzluk stres yorgunluk bunlar da yapıyormuş tabi bebeğin büyümesi falan da. Yani öyle çok ciddi kalp sıkışması değil ama kalbim böyle ağrıyor gibi biraz.