[silindi] Diyetisyenle çalışmayı başladım ama harfi harfine uyamıyorum arada kaçamaklar oluyor Diyetisyen kontrolde gerçekten zayıflayanınız oldumu
Biroglanannesiii [silindi] Hamileyken diyet önerilmiyor porsiyonlarını küçültebilirsin yürüyüş vs yapabilirsin
Tubaa41 [silindi] kilo probleminiz mi var canım [silindi] evet 16.haftaya kadar zayıflayan duydum ama gerçekten kilo problemi olan da kilo sorununuz yoksa hiç takılmayın bile
Betulomay_ [silindi] bende çok merak ediyorum. 5 haftalık hamileyim bende diyetisyene gideceğim. Diyetisyeniniz verilebilir dedi mi size
[silindi] Biroglanannesiii diyetisyenim verilir dedi güzel bi liste yazmış bebeğe kilo aldıracak yicekler ama inanamıyorum bana kilo verdirebileceğine o yüzden sorayım dedim
[silindi] Betulomay_ evet verdirdim kendisi zaten kadın doğum uzmanıyla çalışıyor ama inanamıyorum nasıl verecem ki
Tubaa41 [silindi] verebilirsin canım hatta bi tanıdığım doğum süresi boyunca aynı kilolarda doğum yapmıştı . Sen elinden geldikce listeye uymaya çalış
edosvebebisi [silindi] sadece akşamları yürüyüş yapıyorum sürekli açım ama ne yersem geri çıkarıyorum ilk aylarda bu kadar bulantı çekmedim
[silindi] Tubaa41 ah ne güzel umut oldu bana yarın pazartesi başlangıç için güzel bi gün listeye uyayım inşallah bebeğim güzel kilo alır beni endişelendiren birazda o
Tubaa41 [silindi] tabii ki başla zaten dokturun bebeğin kilosuyla ilgili hep seni bilgilendirir için rahat olsun :) bebişler haşlama yumurta peynir öyle şeylerden genelde alıyor kiloyu zaten
Sevval0308 [silindi] ilk gebelik🥹evlendigimde yani geçen yıl 56ydim bir yılda 83 oldum. Zaten hayat boyu hep kiloluydum zayıfladım tekrar aldım kilodan nefret ediyorum