Kubrakck2222 Kızlar granit tencerem çok küçük çizilmiş en çok da onu kullanıyordum çorbalarım için falan, bir şey olur mu sizce kullansam hamileyim ondan tedirgin oluyorum ama böyle küçük bir çizik 🤧
Cgdm34 Kubrakck2222 aynen benımkıde cızılmıstı cızıldıkten sonra hatta plastık gıbı kucuk parcalar atmaya baslamıstı bende cope yolladım😂😂
Meliko Kubrakck2222 ay benimde hiç haberim yok valla elim kolum granit tavamda bi sürü çizik var bi de güzel kullanıyorum doğuracam nerdeyse
CmreKsidar Nurcanben granit çizilirse atılmalı o yüzden ilgisi var zararlı oluyor çizildiktwn sonra kullanmak.
Nurcanben Cgdm34 ya benimde en kucuk boyumda kaşık çizilmesi var daire şeklinde ben bilmiyordum bayadir kullanıyorum atmam mi gerekiyor şimdi ne gibi zararları oluyor acaba
emirtosveannesi Nurcanben kanserojen etki yapıyor diye biliyorum ama Bi tencere kolay alınmıyor benim 1 2 tencerem de çizik sürekli tencere atıp yenisini alayamayiz herhalde atasım gelmiyor inşallah bisey olmaz😑😑
Cgdm34 Nurcanben kanserojen madde ıcerdıgı ıcın tehlıkelı dıyorlar canım valla saglıgımdan kıymetlı olmadııgndan gozumu kırpmadım attım🤗ciddiye almıyoruz ama aslında dıkkat edılmesı lazım malasef 👍