Duyulurum Merhaba. Ben 6 haftalık gebeyim, bu akşam gözlerim bulanık görmeye başladı. Bir saat falan oldu geçti gibi ama hala var biraz. Daha önce göz migreni yaşamıştım iki defa onlardan sandım ama değildi. Gebelikte böyle bir şey yaşayan var mı
Likayolcusu Duyulurum ayy ayy aynııs bu gün yaşdım kafayı yiycektim benim ikiz gebelik hatta sonrasında baş dönmesi de oldu baya akşam dayanamayıp acike gittim 9 haftalığız biz biraz iştahım kesilmiş benim dr vücut onlara yoğunluk gösterdiği için ben vitaminsiz kalmışım biraz ondan olabilir dedi benimde bulanık görme yarım saat sürdü yaklaşık
Duyulurum Likayolcusu çok geçmiş olsun Allah sağlıkla yavrularınıza kavuştursun. Benim azaldı şimdi yine olmaya başladı. Ben de vitaminsiz kalmış olabilirim. Boğazım ağrıyor ve hiç iştahım yok, öğün bile atladım bugün:(
Likayolcusu Duyulurum aynen bende grim boğazım aprıyı ve hiç iştahım yok vitaminsizlikten oldu galiba 😕
edosvebebisi Duyulurum acile gidin mi ölçtürün yüksekken olur alnınızın ortasında uyuşma veya ağrı oluyor mu
Duyulurum edosvebebisi yok başımda ağrı veya uyuşma şikayeti yok. Ben de tansiyonum düştü diye düşündüm çünkü 2 yaşında günlerdir hasta olan bir bebeğim var gece gündüz onunla ilgileniyorum ve ben de hasta oluyorum :(