blg5995 HKclm bende olmazsam yarın yada öbür gün yaptırıcam test, suan hiç belirtim yok adet gibi de belirti yok bi tuhaf
Koalammm Benimde bat 17-18 3 ve 4 Aralık’ta yumurtlama vardı 5 Aralıkta çatlama oldu üç günü değerlendirdik inşallah olmuştur 🌼🙏 bekliyorum bakalım
Koalammm blg5995 inşallah canım adetten önce test düşünmüyorum daha önce yaptım moral bozuyor adet günümü bekliycem adet olmaz test yapınca haber ederim mutlaka az kaldı biraz daha sabredeyim
beyzamci Reglime 2 gün var 1 aralıkta yumurtam çatladı ama erken gebelik testinde negatif böyle olup sonradan pozitif gören oldu mu?
Koalammm blg5995 bencede adet gününü bekle canım insan üzülüyor negatif çıkınca da bende beklicem cumartesi pazar bakalım nolucak inşallah adet olmam inşallah güzel haberler veririz birbirimize canım 🙏🥰🌸
Asnb blg5995 amiiin canım sağol😍 etken gebelik testi aldım günümde tam yaptım 0 beklentiyle sonra hemen kan verdim canım çıktı☺️
blg5995 Asnb anladım canım benimde yarın adet günüm gözüküyor bende yarın kan vermeyi düşünüyorum idrar testi cuma yaptım moralim bozuldu o yüzden yapmakta istemiyorum bi yandan
blg5995 Baby_loading yaptım ama negatif çıktı testte adet günümü beklicem yarın ya da öbür gün olmazsa kan test veririm 😔 yarın vermeyi düşünüyordum kan vazgeçtim