sedamom00 Durubebegim cildim yağlı eşşek sütü sabunu kullanıyorum ardından tonik uyguluyorum çünkü yağlı ciltlere krem önerilmiyor
-_Esra_- Durubebegim yüzünü buzla yıka yani buz dediğim karla %100 işe yarıyor ama onun için de kar yağması lazım benim arkadaşım buzluğum bir kısmına karı dolduruyor çıkartıp çıkartıp yüzüne yediriyor tüm yaz boyunca kışın da zaten yerden topluyor %100 işe yarıyor en berbat yüzü bile temizlemişliğine şahidim.
Anneadayi23 Durubebegim siyah nokta bandı kullanıyorum burun için. bir de akneye meğilli cildim olduğu için la roche nemlendirici
Durubebegim Anneadayi23 bende bir kaç kez o bantları kullandım ama sanki ondannsonra daha kötü oluyor gibi
Biroglanannesiii Durubebegim İnstant maya bir paket canım yoğurtla maske kıvamına getiriyorsunuz sürüp kurutmasını bekliyorsun sonra ılık su ile yıkıyorsun 👍
Biroglanannesiii Durubebegim Canım kuru veya yağlı ise kullanabilirsin iki cilt tipine de kullanılıyor
Aslihanfs Laroche posay ürünlerini kullanıyorum effaclar serisi pütürlü cilde birebir ben kremleri, bb, cc, fondöten, temizleme jeli, tonik ne varsa kullanıyorum o markanın cok memnunum 🤩
cahillesohbetikestim Durubebegim ay tam benlik bir post olmuş. Bende yaşlandım resmen gözaltı morluklarımdan resmen keş gibi görünüyorum. 🤣 Banada bir el atın bakam.
Durubebegim cahillesohbetikestim aşko valla ben tam aradığım yorumları bulamadım artık merkezlerde çözüm bulacam ama oda işte bebekler var gidebilecekmiyim 😢
myangelson Durubebegim la Roche posay effaclar kullanıyordum doktorum sürekli akıntı şikayetim vardı onun için yazmıştı ama ben yüzüme falan da kullanıyordum çünkü neden kullanmayayim 😂😂 bitti almadım henüz bir de sular çok kirecliyse çok fena yapıyor bir de sürekli abdest aliyorum yüzüm çok fena oldu burnum dudaklarimin kenarları falan şimdilik neutrogena bakım kremi kullanıyorum baya etkili suanlik ilerleyen zamanlarda la Roche alırım belki tekrar 😄
Sumiire Durubebegim yani nazarınız değmesin ama ben hiç bakım yapmam tek yaptığım şey duşta yüzümü keselemek ölü deri neyin bişey kalmıyo birde soğuk suyla yıkarım 5 vakit okadar ayıptır söylemesi bebek poposu gibi suratım var 😁🧿