Sevgi2023 Merhaba hanimlar,35haftalik hamilelyim her gün ağtilarim oluyordu ama geçiyordu,ama bu günden aşirii derecede ağrilarim var adet ağrisi gibi ve geçmiyor normal mi🫠🫠🙁
zehraKr Sevgi2023 34+5 teyim 3 gün önce doktorum ağrılarının artması normal artık doğum sürecine girdin dedi ama yinede bu ağrılar dayanamayacak duruma gelirse için rahat etmese ara dedi. Eğer sizinde dinlendiginizde geçmiyorsa içiniz rahat etsin diye hastaneye gidin
Sevgi2023 zehraKr canim ya biz Rusyada yaşiyoruz ve doktorumla sadece randevuyla görüşe biliyoruz,çok kötü olursa ambulans çagira biliyoruz ögle bakiyolar maalesef Rusyada başka türlü🫤🫤
Sevgi2023 Begonya28 bu kadar erken dogum olurmu ki🥺randevum ayin 16da olacağ,en sonda 29da olmuşdum doktorda normaldi her şey
Sevgi2023 zehraKr gece az az oldu kecdi ama oluyo ara bir yinede dünkinden daha az ama dün baya kötü bir gün gecirdim🥹stress falan şuanda öyle az az agrilarim oluyo
Meryemcii 34 haftalikken 1 gün boyunca adet sancisı gibi agri cektim gece 3 te kanamam oldu hastaneye gittim doktorum dogum baslamiş dedi ama durdurdular şuan yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum ama benim plesenta aşagida kanamam o yuzden olmuş sizinde dogum baslamis olabilir hastaneye gidin mutlaka haftaniz sizinde erken en azindan mudahale ederler 🌸