Zeynep344 Arkadaşlar merhaba benim bugün transferimin 10. Günü beta hcg testim 310.92 çıktı. Tek embriyo ile bu şekilde ikiz gebelik yaşayan varmı aramızda:)) yada tek embriyo ile ikiz gebelik yaşayan arkadaşlar değerlerini yazabilir mi??
yanlisanlamaama Zeynep344 12.gün 1500 çıkmıştı ikiz olabilir denilmişti ama tek oldu. Embriyo bazen düşük bir ihtimal de olsa embriyo bölünebiliyormuş
fatiss Zeynep344 benim tek embriyidan cift tuttu ama 8. Haftada kaybolan ikiz sendromu oldu birinin kalbi durdu kendiliginden kayboldu
Ebrlmmmm Zeynep344 Canım bende dün verdim 10. Günümde 472 çıktı bende merak ediyorum acaba ikiz mi diye. Bazen belli olmuyormuş düşük çıkıyormuş ama çoğul gebelik olabiliyormuş. Yarın tekrar kan vereceğim sayıyı merak ediyorum bende
Zeynep344 2022bebeki anladım canım ama belki çift embriyo konulduğu için değerin o şekilde de yükselmiş olabilir. Vücut öylede algılamış olabilir:)
yanlisanlamaama Zeynep344 yok tutunma zaten transferden sonra 48 saat içerisinde gerçekleşiyor tutunmayan atılıyor vücuttan betaya etkisi bile olmuyor. Sadece tutunma gerçekleşince beta katlanarak yükseliyor
fatiss Zeynep344 177 ydi 10. Gun testi betadan degil de biz ilk kese icin gittigimizde 2 tane girundu sonra iki kalp atimi derken ikiz oldugu anlasildi.
Zeynep344 Ben bugün ilk testimi verdim 10. Günüm. İnşallah sağlıkla ilerler çok dua ediyorum ama korkuyorumda 2. Denemem 1. Kimyasal oldu.
Zeynep344 Ebrlmmmm çift embriyo mu bu arada :) doktorunuz durum ile ilgili ne dedi ikiz olabilir tarzında bişey söyledi mi
Zeynep344 Ebrlmmmm çok güzel maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim :) bende yarin bebeğim test
Tcher123 Benim de transferden sonra 12. Gün 757 çıktı 14. Gün ise 1860 çıktı tek mi çift mi bilemiyorum haftaya ultrason için gideceğim inşallah