Aysenur426868 Kizlar ayrintiliya girdim devlette ama nerdeyse 5 dk sürdu ve tatmin olmuyor insan gerçekten en az yarım saat sürüyor diyolardi 🙄
Zeynepsen Aysenur426868 bende özelde yaptırdım ikinciye 15 dk sürdük ilk kızımda devlette yaptırmıştım 30 dk felan sürmüştü ama bebeğin pozisyonundan kaynaklı bence çünkü ilkinde kızım hiç gostermemisti ikincide sürekli döndü ultrason sırasında rahat baktı doktor
Aysenur426868 mysweetbabyy benim başımda böyle bı eş olunca herşey başıma gelir zaten bacım kızıveriyor sen hiç biseyde memnun kalmiyosun diye tekrar gitmek istesem ne kızacak
busragundogan3437 Aysenur426868 özelde oldum canim 55 dk sürdü herseyi ayrıntılı ölçümü yaptı iyice inceledi
mysweetbabyy Aysenur426868 Allah yardimcin olsun kardeşim babam öyle biri annemden biliyorum inşallah gönlünü ferah tut rutin kontrollerini aksatma
Aysenur426868 mysweetbabyy Allah razı olsun bacım zor elindede var yani özele goturuyum karımin içi rahat etsin diye düşünmüyor bile devlet olsa bile başka yere de götürebilir dedim az önce bağırdı hemen bı azarlıyor
Mavidunyamm Aysenur426868 bende devlette oldum ama uzun sürdü. Belki sizin doktor kalabalık diye hemen acele etmistir