Elifsenayldrm 23+3 deyiz ama ismi kesinleşsin istiyorum🥺 ADEN UMAY olacak inşallah sizin düşünceleriniz nasıl acaba çok kararsızım 💖
Brck0303 Elifsenayldrm Umay Sare istiyorduk ama hafız kuzenim Umay isminin caiz olmadığını söyledi kararsız kaldım ve başka hiçbir isim uygun gelmiyor bana
Summerwine Elifsenayldrm ay bizimki de Umay 🤩ben de çift isim koyacaktim sonra tek isim de karar verdik
Bebetooooooooooo Yarın 41 hafta oluyoruz Suni sancı verecekler Zeynep Asel ' imize kavuşucaz Allah’ın izniyle 🥰
sahin17 Bebetooooooooooo merhabalar öncelikle sağlıkla kazasız belasız gelsin inşallah bebeğiniz🌺 38deyim kanala girmedi bebeğimiz hatta yaklaşmadı bile diyeyim 😂 kaçıncı haftada kanala girdi acaba bebeğiniz
AysUysal Elifsenayldrm Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı🤲 bizde daha karar veremiyoruz ama Umay duru aklimizdaki hayirlsiyla inşallah 🥰
Bebetooooooooooo sahin17 kanalda mı bilmiyorum 39 haftada Dr sordum doğum anında kanala iner yanlış biliyorsunuz dedi. Ama göğsümün hemen altında sertlik var iken 2 gündür yumuşaklık var karnım biraz aşağı inmiş durumda .
cicekkk001 Öncelikle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲❣️ Benimde kızım olacak ve adı ILGIN MİHRA olacak Allah nasip ederse
Humzee16 Elifsenayldrm Umay isminin caiz olmadığını duymuştum canım. Biz de Ecmel Vera düşündük bakalım. Daha cinsiyetimiz de net belli değil 🙈 Rabbim isimleriyle sağlıklı sıhhatli kendine yakışır kul eylesin ❤️